23. 12. 2008

Jump In









JumpIn byla konference, které jsem měl tu čest zůčastnit se jako facilitátor. Konala se 12 - 14. 12. v Douale Měl jsem na starosti modul pro odchozí stduenty AIESEC, EPčka. Byla to paráda, zajímavá zkušenost, spousta srandy, spousta práce, spousta zážitků. Tady je pár momentů o které se s vámi chci podělit.












JimpIn was a conference on
which I had the pleasure to participate as a facilitator.It took place on 12 - 14 December in Douala. I was responsible for outgoing students track - EPs. It was great, interesting experience, lot of fun, lot of work, lots of unforgettable moments. Here are some that I want to share with you.

6 komentářů:

Gerlach řekl(a)...

Hehe chlape to fakt vypadá jako pěkná akce...ukazoval jsi jim tam TopAlky? :-D To by se jim třeba mohlo zalíbit :-) A jak to tam je s programem? Je to taky nabité jako u nás?

Dan Andrlík řekl(a)...

Program je skoro stejnej. Jen s jednou velkou změnou. Na párty si každý LC připravilo scénku, tanec, prostě něco aby pobavilo ostatní a bylo to opravdu dobrý.

S topalkama je to trochu problém. Ve městě jsou 3 obrovský pivovary, ale nikdy nikoho nenapadlo nainkindovat pivko, takže za alkohol se platí. No a vzhledem k ekonomický situaci v Kamerunu, studenti jsou na tom bídně jako v čechách, paltit za pivo který pak někde skončí... to se nedá.

A většina lidí nevydrží víc jak 2 piva. Pak dělají bordel.

Škoda. V Plzni si to vynahradim.

Gerlach řekl(a)...

Takže my máme roll call a oni maj tance...No ty fotky jak tam stojíš v českém dresu s tou parukou na hlavě byla fakt fajn :-) Docela tam mezi nima záříš. 2 piva a dělat bordel..to znamená, že jsi hotovej :-D No to by se mi taky někdy líbilo dát 2 a být happy do rána...a ne 6 a nějakej paňác. Ale zas tam v tom vedru to asi "píše" pěkně bych řekl. No a co ten projekt, na kterém děláš? Hýbe se to dle představ?

Dan Andrlík řekl(a)...

Nene, oni maj taky Rall Cally, a scénky na mejdanu to je takový malý zpestření.
Možná to bude tim horkem, protože i já cejtim, že tady pivka maj nějakej jinej vliv na organismus. Jo a mimochodem, lahev tu má 6,5 deci a grádů většinou jako naše 12.
No a o práci napíšu speciální příspěvek. ;-)

Gerlach řekl(a)...

tyjo to je konečně země pro českého pivního človíčka :-) Tady většinou po okolí pivo dávaj do 0,2l, ale tam s se s tím nedělaj a rovnou 6,5dcl hehe to je fajn. No má taky takové ty růstové pupkové vlastnosti jako tady? :-)

Dan Andrlík řekl(a)...

Myslim že ne. Protože tady většinou všichni chlapi makaj manuelně, takže i když nechodí do posilovny, jsou vypracovaný neskutečně. Holkám by se tady určitě líbilo... No a taky protože nemaj moc peněz, moc toho nevypijou. Pak je tu pár bohatejch a ty maj pupky a jsou vyžraný, takže těžko říct, jestli je to pivíčko nebo papání co je zakulacuje :-D